Danes je 19.4.2024

Merila za certificiranje embalaže za živilaArhiv

1.9.2023, Strokovni avtorski kolektiv, Vir: Verlag Dashöfer

Materiali, namenjeni za stik z živilivideoGarancija

3.4.2023, Tatjana Kruder, univ. dipl. inž. živ. tehn., Vir: Verlag Dashöfer, Dolžina video posnetka: 01:00:45

Zaloge živil za izredne razmere

14.8.2023, Verlag Dashöfer, Vir: NIJZ

Živila, ki so bila uničena ali poškodovana ob poplavahArhiv

2.11.2023, Tatjana Kruder, univ. dipl. inž. živilske tehnologije, Vir: Verlag Dashöfer

Uživanje akrilamida na dnevni ravniGarancija

16.2.2023, Tatjana Kruder, univ. dipl. inž. živilske tehnologije, Vir: Verlag Dashöfer

Označevanje živilArhiv

1.9.2022, Tatjana Kruder, univ. dipl. inž. živ. tehn., Vir: Verlag Dashöfer

S poznavanjem rokov uporabe živil se izognemo zavržkom hrane

12.10.2022, Verlag Dashöfer, Vir: Verlag Dashöfer

Cenitve škode živil po poplavahArhiv

2.11.2023, Tatjana Kruder, univ. dipl. inž. živilske tehnologije, Vir: Verlag Dashöfer

Prevoz živil do končnega uporabnikaGarancija

10.1.2023, Tatjana Kruder, univ. dipl. inž. živilske tehnologije, Vir: Verlag Dashöfer

Nova pravila o materialih, namenjenih za stik z živiliGarancija

1.4.2023, mr.sc. Koraljka Knezić, dipl. ing., Vir: Verlag Dashöfer

Trendi v prehraniArhiv

1.9.2022, Tatjana Kruder, univ. dipl. inž. živilske tehnologije, Vir: Verlag Dashöfer

Kemikalije v živilihGarancija

16.2.2023, Tatjana Kruder, univ. dipl. inž. živ. tehn., Vir: Verlag Dashöfer