Seminar je namenjen pridelovalcem, predelovalcem in nasploh vsem, ki se v kakršnikoli smeri ukvarjajo z živili. Na seminarju boste izvedeli, kako pravilno označiti živila, da bo zadoščeno tako kupcem kot zakonodaji, podani pa bodo tudi praktični napotki.
Predavateljica:
Tatjana Kruder, univ. dipl. inž. živ. tehn., zadnjih 13 let samostojna svetovalka s področja živilstva, prehrane in higiene živil. Je sodna izvedenka in cenilka za živilstvo ter z mnogimi izkušnjami na področju izobraževanja oseb, ki delajo z živili (domovi za upokojence, posebni socialno varstveni domovi, šole in vrtci, širša javnost). Ima dolgoletne izkušnje s področja prehrane bolnikov, med drugim tudi kot vodja prehrane v Bolnišnici Celje. Sodelovala je pri mnogih projektih osveščanja o pomenu zdrave prehrane ter zdravega načina življenja (Akademija zdravega življenja; Novi tednik in Radio Celje ter Micropis; Karavana varne kemija z društvom PLANET ZEMLJA; sodelovanje v mednarodnem projektu »kemijskovaren.si« na Ministrstvu za zdravje, izobraževanja preko Območno obrtnih zbornic ter nastopi v televizijskih in radijskih oddajah).