Danes je 18.4.2024

Označevanje živil pri spletni prodajiArhiv

2.11.2023, Strokovni avtorski kolektiv, Vir: Verlag Dashöfer

Merila za certificiranje embalaže za živilaArhiv

1.9.2023, Strokovni avtorski kolektiv, Vir: Verlag Dashöfer

Označevanje alergenov v skladu z Uredbo 1169/2011Arhiv

1.9.2023, Strokovni avtorski kolektiv, Vir: Verlag Dashöfer

Uporaba simbola namesto navedbe besedGarancija

1.6.2023, Strokovni avtorski kolektiv, Vir: Verlag Dashöfer

Obveznost navedbe datuma zamrzovanja nepakiranih živilGarancija

1.6.2023, Strokovni avtorski kolektiv, Vir: Verlag Dashöfer

Obveznost označevanja zanemarljive vrednosti hranilGarancija

1.6.2023, Strokovni avtorski kolektiv, Vir: Verlag Dashöfer

Uživanje žuželkGarancija

1.4.2023, Tatjana Kruder, univ. dipl. inž. živilske tehnologije, Vir: Verlag Dashöfer

Uživanje akrilamida na dnevni ravniGarancija

16.2.2023, Tatjana Kruder, univ. dipl. inž. živilske tehnologije, Vir: Verlag Dashöfer

Nadzor GSO v SlovenijiGarancija

16.2.2023, Vesna Veljanovski - G., univ. dipl. inž. živ. tehn., HELIANTH svetovanje in prehranski inženiring d.o.o., Vir: Verlag Dashöfer

Zakonodaja, ki ureja področje prehranskih dopolnilGarancija

10.1.2023, Tatjana Kruder, univ. dipl. inž. živilske tehnologije, Vir: Verlag Dashöfer

Varnost gensko spremenjene hraneGarancija

10.1.2023, Vesna Veljanovski - G., HELIANTH svetovanje in prehranski inženiring d.o.o., Vir: Verlag Dashöfer

Označevanje veganskih živil v letu 2022Arhiv

1.9.2022, Vesna Veljanovski - G., HELIANTH svetovanje in prehranski inženiring d.o.o., Vir: Verlag Dashöfer

Elementi v sledovih mesa in označevanje vegetarijanske hrane v letu 2022Arhiv

1.9.2022, Vesna Veljanovski - G., HELIANTH svetovanje in prehranski inženiring d.o.o., Vir: Verlag Dashöfer